Се прикажуваат 73–84 од 88 резултати

Прикажи 9 24 36

MITSUBISHI MSZ-LN50VE/MUZ-LN50VE

148000 ден
Ладење капацитет: 6000 W
Греење капацитет: 8200 W
Енер. класа A++/А++
SEER/SCOP: 8.5/4.6

MITSUBISHI MSZ-LN50VE/MUZ-LN50VE

148000 ден
Ладење капацитет: 6000 W
Греење капацитет: 8200 W
Енер. класа A++/А++
SEER/SCOP: 8.5/4.6

VIVAX ACP-36CF105AERI R32

150000 ден
Ладење капацитет: 2368 W
Греење капацитет: 2784 W
Енер. класа A+/A+
SEER/SCOP: 3.2/3.6

Mitsubishi MFZ-KT50/SUZ-M50

150000 ден
Ладење капацитет: 5000 W
Греење капацитет: 6000 W
Енер. класа A++/А+
SEER/SCOP: 6.8/4.2

Vivax ACP-36CF105AERI+ R32

150000 ден
Ладење капацитет: 11780 W
Греење капацитет: 12780 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.1

VIVAX ACP-48CF140AERI R32

180000 ден
Ладење капацитет: 15110 W
Греење капацитет: 18070 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/5.1

Vivax ACP-48CF140AERI+ R32

180000 ден
Ладење капацитет: 15240 W
Греење капацитет: 17000 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

VIVAX ACP-55CF160AERI R32

190000 ден
Ладење капацитет: 17000 W
Греење капацитет: 19640 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/5.1

Vivax ACP-55CF160AERI+ R32

190000 ден
Ладење капацитет: 16710 W
Греење капацитет: 19640 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

VIVAX ACP-55FS155AERI

200000 ден
Ладење капацитет: 18537 W
Греење капацитет: 20397 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.0/4.0

MDVC-V8W/D2N8-B – МОНОБЛОК СЕРИЈА А

203000 ден
Ладење: Надворешна температура 35°C/Температура на вода 18°C • Капацитет (kW): 8.3 • SEER 5.05 • Енергетска класа A+++ Греење: Температура на вода 35°C/Надворешна температура 7°C • Капацитет (kW): 8.4 • SCOP 5.15 • Енергетска класа A+++

MHA-V8W/D2N8-B – СПЛИТ СЕРИЈА А

214000 ден
Ладење: Надворешна температура 35°C/Температура на вода 18°C • Капацитет (kW): 8.4 • SEER 5.05 • Енергетска класа A+++ Греење: Температура на вода 35°C/Надворешна температура 7°C • Капацитет (kW): 8.3 • COP 5.2 • Енергетска класа A+++