следете нè

VIVAX ACP-36CF105AERI R32

150,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.21/3.61)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:2368.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:2784.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2368/2784 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:821 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:771 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:510.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃ ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.40 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:25 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:700 X 550 X 270 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА