следете нè

VIVAX ACP-55CF160AERI R32

190,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/5.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:17000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:19640.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:16000/18200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:6063 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:5645 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:2454.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:5.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:54.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:40.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:111.30 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:170 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:1.333 X 952 X 415 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА