следете нè

VIVAX ACP-48CF140AERI R32 14kw

180,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/5.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:15110.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:18070.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:14200/16100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:5500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:5050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:2329.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:4.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:54.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:38.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:106.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:150 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:952 X 1.333 X 415 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА