Се прикажуваат 13–24 од 88 резултати

Прикажи 9 24 36

VIVAX ACP-12CH35AERI R32 Black

30000 ден
Ладење капацитет: 4160 W
Греење капацитет: 4780 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.0/4.1

VIVAX ACP-12CH35AERI R32 Red INVERTER 3.5kw

30000 ден
Ладење капацитет: 4160 W
Греење капацитет: 4780 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.0/4.1

AUX 12ASW – H12C5C4/QCR3DI

30000 ден
Ладење Капацитет: 3.5 W Греење Капацитет: 3.5 W SEER/SCOP 6.11/3.83 Енер. класа А++/A+

Vivax ACP-12CH35AERI+ R32

30000 ден
Ладење капацитет: 4308 W
Греење капацитет: 5381 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 8.5/4.6

Vivax ACP-18CH50AEGIs R32

30000 ден
Ладење капацитет: 5832 W
Греење капацитет: 5850 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.4/4.0

MDV MSEPBU-12HRFN8 AE Pro

32000 ден
Ладење капацитет: 3500 W Греење капацитет: 3950 W Енер. класа A+++/A+++ SEER/SCOP: 8.5/4.6

AUX 12 J Serie

32000 ден
Ладење Капацитет: 3.600W
Греење Капацитет: 3.700W
SEER/SCOP 6.11/3.83
Енер. класа А++/A+

Vivax ACP-12CH35AEHI+ R32

33000 ден
Ладење капацитет: 4308 W
Греење капацитет: 4396 W
Енер. класа A+++/A+++
SEER/SCOP: 8.5/4.6

Vivax ACP-12CH35AEHI+ R32 SILVER

33000 ден
Ладење капацитет: 4308 W
Греење капацитет: 4396 W
Енер. класа A+++/A+++
SEER/SCOP: 8.5/4.6

Tesla TT51EX21-18312IA

33000 ден
Ладење капацитет: 5900 W
Греење капацитет: 6070 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Vivax ACP-12CH35AEVIS R32 GRAY MIRROR

33000 ден
Ладење капацитет: 4308 W
Греење капацитет: 4381 W
Енер. класа A+++/A+++
SEER/SCOP: 8.5/4.6

Vivax ACP-12CH35AEHI+ R32 GOLD

34000 ден
Ладење капацитет: 4308 W Греење капацитет: 4396 W Енер. класа A+++/A+++ SEER/SCOP: 8.5/4.6