Се прикажуваат 1–12 од 46 резултати

Прикажи 9 24 36

Vivax ACP-09CH25AEQIS R32

23000 ден
Ладење капацитет: 3400 W
Греење капацитет: 3370 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.3/4.0

VIVAX ACP-09CH25AEYI R32 INVERTER 2.5kw

53000 ден
Ладење капацитет: 4158 W
Греење капацитет: 7000 W
Енер. класа A+++/A+++
SEER/SCOP: 9.2/5.3

Vivax ACP-12CH35AEEI+ R32 Inverter 3.5kw

43000 ден
Ладење капацитет: 4748 W
Греење капацитет: 6500 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 8.1/4.6

Vivax ACP-12CH35AEFIs R32

19000 ден
Ладење капацитет: 4000 W
Греење капацитет: 4220 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Vivax ACP-12CH35AEQIS R32

26000 ден
Ладење капацитет: 4162 W
Греење капацитет: 4220 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Vivax ACP-12CH35AESI PRO R32

25000 ден
Ладење капацитет: 4308 W
Греење капацитет: 4381 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.0/4.2

Vivax ACP-18CH50AEQIS R32

37000 ден
Ладење капацитет: 5832 W
Греење капацитет: 5850 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.4/4.0

Vivax ACP-12CH35AEMIs R32

23000 ден
Ладење капацитет: 4162 W
Греење капацитет: 4220 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

VIVAX ACP-12CH35AERI R32 Black

30000 ден
Ладење капацитет: 4160 W
Греење капацитет: 4780 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.0/4.1

VIVAX ACP-12CH35AERI R32 GOLD

30000 ден
Ладење капацитет: 4160 W
Греење капацитет: 4780 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.0/4.1

Vivax ACP-12CH35AEEI R32 PRO

40000 ден
Ладење капацитет: 4748 W
Греење капацитет: 5568 W
Енер. класа A+++/A+++
SEER/SCOP: 8.5/4.6

Vivax ACP-12CH35AEHI+ R32

37000 ден
Ладење капацитет: 4308 W
Греење капацитет: 4396 W
Енер. класа A+++/A+++
SEER/SCOP: 8.5/4.6