Се прикажуваат 25–36 од 88 резултати

Прикажи 9 24 36

Tesla TT51TP21-1832IAWT

34000 ден
Ладење капацитет: 5900 W Греење капацитет: 6080 W Енер. класа A++/A++ SEER/SCOP: 6.1/4.0

Vivax ACP-12CH35AEEI R32 PRO

35000 ден
Ладење капацитет: 4748 W Греење капацитет: 5568 W Енер. класа A+++/A+++ SEER/SCOP: 8.5/4.6

Vivax ACP-12CH35AEHI+ R32 GRAY MIRROR

35000 ден
Ладење капацитет: 4308 W Греење капацитет: 4396 W Енер. класа A+++/A+++ SEER/SCOP: 8.5/4.6

Vivax ACP-18CH50AEQIS R32

37000 ден
Ладење капацитет: 5832 W
Греење капацитет: 5850 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.4/4.0

VIVAX ACP-18CH50AEMIS R32

40000 ден
Ладење капацитет: 5832 W
Греење капацитет: 5850 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.4/4.0

Vivax ACP-18CH50AESI PRO R32

42000 ден
Ладење капацитет: 5900 W
Греење капацитет: 5850 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.0/4.0

Vivax ACP-18CH50AENI R32

42000 ден
Ладење капацитет: 6272 W Греење капацитет: 7004 W Енер. класа A++/A++ SEER/SCOP: 7.0/4.0

MDV MSAGCU-18HRFN8 AG Serie

43000 ден
Ладење капацитет: 5270 W
Греење капацитет: 5650 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 7.0/4.0

Vivax ACP-12CH35AEEI+ R32 Inverter 3.5kw

43000 ден
Ладење капацитет: 4748 W
Греење капацитет: 6500 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 8.1/4.6

Tesla TT51EX81-1832IAW

44000 ден
Ладење капацитет: 5900 W
Греење капацитет: 6070 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Mitsubishi MSZ-HR35

45000 ден
Ладење капацитет: 3400 W
Греење капацитет: 3600 W
Енер. класа A++/А+
SEER/SCOP: 6.2/4.3

AUX 18 F Serie

45500 ден
Ладење Капацитет: 3.500W
Греење Капацитет: 3.500W
SEER/SCOP 6.07/3.82
Енер. класа А++/A+