следете нè

Mitsubishi MFZ-KT50/SUZ-M50

133,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
Номинален капацитет: 5kw
SEER: 6.8kw/a
Енергетска класа: A++
Максимална потрошувачка: 1.55kw
Загарантиран работен опсег: -10 до +46 ˚C

ГРЕЕЊЕ

Енергетска класа: A+
Номинален капацитет: 6kw
SCOP: 4.2kw/a
Максимална потрошувачка: 2kw
Загарантиран работен опсег: -15 до +24 ˚C
Маса на надворешна единица: 41 kg
Димензии на внатрешна единица: 600 x 750 x 215 mm
Димензии на надворешна единица: 714 x 800 x 285 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА