Се прикажуваат 37–48 од 88 резултати

Прикажи 9 24 36

AUX 12 Висока ефикасност

45500 ден
Ладење Капацитет: 3.50 W
Греење Капацитет: 4.20 W
SEER/SCOP 6.11/3.83
Енер. класа А++/A+

VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32

46000 ден
Ладење капацитет: 5900 W
Греење капацитет: 5850 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.0/4.0

Vivax ACP-18CH50AEHI+ R32

48000 ден
Ладење капацитет: 6007 W Греење капацитет: 6008 W Енер. класа A++/A++ SEER/SCOP: 6.3/4.1

VIVAX ACP-12CH35AEYI R32

50000 ден
Ладење капацитет: 4813 W
Греење капацитет: 7200 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 9.0/5.3

AUX 18 J Serie

50000 ден
Ладење Капацитет: 5.40 W
Греење Капацитет: 5.80 W
SEER/SCOP 6.11/3.83
Енер. класа А++/A+

MDV MSEPCU-18HRFN8 AE Pro

52000 ден
Ладење капацитет: 5270 W
Греење капацитет: 5560 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 8.5/4.3

VIVAX ACP-09CH25AEYI R32 INVERTER 2.5kw

53000 ден
Ладење капацитет: 4158 W
Греење капацитет: 7000 W
Енер. класа A+++/A+++
SEER/SCOP: 9.2/5.3

AUX 24 F Serie

53000 ден
Ладење Капацитет: 2.07 W
Греење Капацитет: 2.08 W
SEER/SCOP 6.1/3.8
Енер. класа А++/A+

Vivax ACP-24CH70AEQIS R32

53000 ден
Ладење капацитет: 7913 W
Греење капацитет: 7910 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Vivax ACP-18CH50AERI+ R32 Silver Mirror

53000 ден
Ладење капацитет: 5900 W
Греење капацитет: 5850 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.0/4.6

MITSUBISHI MSZ-SF35VE/MUZ-SF35VE

57000 ден
Ладење капацитет: 3500 W
Греење капацитет: 4000 W
Енер. класа A++/А++
SEER/SCOP: 7.2/4.7

MDV MSAGDU-24HRFN8 AG Serie

58000 ден
Ладење капацитет: 7000 W
Греење капацитет: 7320 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 6.4/4.0