Се прикажуваат сите 8 резултати

Прикажи 9 24 36

AUX 12ASW – H12C5C4/QCR3DI

30000 ден
Ладење Капацитет: 3.5 W Греење Капацитет: 3.5 W SEER/SCOP 6.11/3.83 Енер. класа А++/A+

AUX 12 J Serie

32000 ден
Ладење Капацитет: 3.600W
Греење Капацитет: 3.700W
SEER/SCOP 6.11/3.83
Енер. класа А++/A+

AUX 18 F Serie

45500 ден
Ладење Капацитет: 3.500W
Греење Капацитет: 3.500W
SEER/SCOP 6.07/3.82
Енер. класа А++/A+

AUX 12 Висока ефикасност

45500 ден
Ладење Капацитет: 3.50 W
Греење Капацитет: 4.20 W
SEER/SCOP 6.11/3.83
Енер. класа А++/A+

AUX 18 J Serie

50000 ден
Ладење Капацитет: 5.40 W
Греење Капацитет: 5.80 W
SEER/SCOP 6.11/3.83
Енер. класа А++/A+

AUX 24 F Serie

53000 ден
Ладење Капацитет: 2.07 W
Греење Капацитет: 2.08 W
SEER/SCOP 6.1/3.8
Енер. класа А++/A+

AUX 18 Висока ефикасност

62000 ден
Ладење Капацитет: 5.4 W
Греење Капацитет: 5.5 W
SEER/SCOP 6.11/3.83
Енер. класа А++/A+

AUX 24 J Serie

65000 ден
Ладење Капацитет: 7.2 W
Греење Капацитет: 7.2 W
SEER/SCOP 6.11/3.83
Енер. класа А++/A+