Се прикажуваат 1–12 од 88 резултати

Прикажи 9 24 36

Vivax ACP-12CH35AEFIs R32

19000 ден
Ладење капацитет: 4000 W
Греење капацитет: 4220 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Tesla TT34EX21-1232IA

20000 ден
Ладење капацитет: 3770 W
Греење капацитет: 3810 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Vivax ACP-12CH35AEQIS R32

21000 ден
Ладење капацитет: 4162 W
Греење капацитет: 4220 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Tesla TT34EX81-1232IAW

22000 ден
Ладење капацитет: 3770 W
Греење капацитет: 3810 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Vivax ACP-12CH35AEMIs R32

23000 ден
Ладење капацитет: 4162 W
Греење капацитет: 4220 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Vivax ACP-09CH25AEQIS R32

23000 ден
Ладење капацитет: 3400 W
Греење капацитет: 3370 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.3/4.0

MDV MSAGBU-12HRFNX AG Serie

25000 ден
Ладење капацитет: 3500 W
Греење капацитет: 3800 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 7.0/4.2

Vivax ACP-12CH35AESI PRO R32

25000 ден
Ладење капацитет: 4308 W Греење капацитет: 4381 W Енер. класа A++/A++ SEER/SCOP: 7.0/4.2

Vivax ACP-12CH35AENI R32

26000 ден
Ладење капацитет: 4308 W Греење капацитет: 4381 W Енер. класа A++/A++ SEER/SCOP: 7.0/4.2

Tesla TT34TP21-1232IAWT

27000 ден
Ладење капацитет: 3770 W
Греење капацитет: 3810 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

VIVAX ACP-12CH35AERI R32 Silver INVERTER 3.5kw

30000 ден
Ладење капацитет: 4160 W
Греење капацитет: 4780 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.0/4.1

VIVAX ACP-12CH35AERI R32 GOLD

30000 ден
Ладење капацитет: 4160 W
Греење капацитет: 4780 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 7.0/4.1