Мулти Сплит Системи

Ладење или греење повеќе соби со една надворешна единица

quiet

Дискретна

Multi Split е цврст систем што овозможува удобна внатрешна атмосфера, но тивок и дискретен додека работи.

lesno-odrzuvanje

Лесно одржување

Multi Split бара помалку одржување и полесно се инсталира од повеќе сплит-надворешни единици.

eco

Економичност

Единицата користи модерни технологии и разладно средство со мало влијание врз околината, за да троши помалку енергија со поголема ефикасност.

flex

Флексибилна

Компатибилна со повеќе внатрешни единици, лесната инсталација и флексибилното распоредување значи дека Multi е единица што може да се прилагоди на вашиот дом и на вашиот животен стил.

5 во 1

Совршена комбинација

Може да поврзете до пет внатрешни единици⁠ — од секоја линија или стил ⁠— со една надворешна единица Multi Split.

Модели на клима уреди кои може да се поврзат

  • Ѕидна клима
  • Парапетна клима
  • Касетна клима
Галерија

Претставување на Мулти Сплит Систем

Погледнете како изгледа монтиран Мулти Сплит Систем
Мулти сплит

Вистинско еколошко решение

Постојано се стремиме да користиме модерни технологии, за да се справиме си еколошките и енергетските проблеми на HVAC-производите. Затоа Multi го користи разладното средство R-32 и swing-компресорот, за да го намали влијанието врз околината за 68%.

До A++ за греење

До A+++ за ладење

Мулти сплит системи

Супер исплатлива инвестиција

Помалку забележлива, потивка и лесна за контрола
01

Multi Split е издржлива и компактна единица со помалку жици и цевки, поради што е одлично решение за оние што имаат помал надворешен простор. Ниската бучава при работа не пречи во секојдневниот живот и на надворешната околина.

02

Со системот Multi Split може да управувате преку паметниот телефон. Едноставно поврзете ја на интернет преку WLAN преземете ја апликацијата за да можете да создадете своја совршена атмосфера.