следете нè

VIVAX ACP-18CF50AERI R32 INVERTER 5.5kw

75,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.3/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:9490.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6680.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5270/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1750 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1544 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:820.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:48.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:15.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:36.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:60 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА