следете нè

VIVAX ACP-24CF70AERI R32

88,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/5.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8210.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8650.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7030/7620 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2190 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1208.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:50.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:66.80 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:80 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:845 X 702 X 363 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА