Се прикажуваат 1–12 од 14 резултати

Прикажи 9 24 36

MITSUBISHI MSZ-SF35VE/MUZ-SF35VE

57000 ден
Ладење капацитет: 3500 W
Греење капацитет: 4000 W
Енер. класа A++/А++
SEER/SCOP: 7.2/4.7

Mitsubishi MSZ-AP35/MUZ-AP35

68000 ден
Ладење капацитет: 3500 W
Греење капацитет: 4000 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 8.6/4.7

Mitsubishi MSZ-HR50

68000 ден
Ладење капацитет: 5000 W
Греење капацитет: 5400 W
Енер. класа A++/А+
SEER/SCOP: 6.5/4.3

MITSUBISHI MSZ-SF50VE/MUZ-SF50VE

87000 ден
Ладење капацитет: 5000 W
Греење капацитет: 5800 W
Енер. класа A++/А+
SEER/SCOP: 7.2/4.4

MITSUBISHI MSZ-LN35VE/MUZ-LN35VE

100000 ден
Ладење капацитет: 4000 W
Греење капацитет: 6300 W
Енер. класа A+++/А+++
SEER/SCOP: 9.5/5.1

MITSUBISHI MSZ-LN35VE/MUZ-LN35VE

100000 ден
Ладење капацитет: 4000 W
Греење капацитет: 6300 W
Енер. класа A+++/А+++
SEER/SCOP: 9.5/5.1

MITSUBISHI MSZ-LN35VE/MUZ-LN35VE

100000 ден
Ладење капацитет: 4000 W
Греење капацитет: 6300 W
Енер. класа A+++/А+++
SEER/SCOP: 9.5/5.1

Mitsubishi MFZ-KT35/SUZ-M35

100000 ден
Ладење капацитет: 3500 W
Греење капацитет: 4300 W
Енер. класа A++/А+
SEER/SCOP: 6.6/4.4

Mitsubishi MSZ-AP50/MUZ-AP50

111000 ден
Ладење капацитет: 5500 W
Греење капацитет: 5800 W
Енер. класа A++/А++
SEER/SCOP: 7.4/4.7

MITSUBISHI MSZ-LN50VE/MUZ-LN50VE

120000 ден
Ладење капацитет: 6120 W
Греење капацитет: 6741 W
Енер. класа A++/А++
SEER/SCOP: 6.6/4.0

Mitsubishi MSZ-AP71/MUZ-AP71

134000 ден
Ладење капацитет: 7100 W
Греење капацитет: 8100 W
Енер. класа A++/А+
SEER/SCOP: 7.2/4.4

MITSUBISHI MSZ-LN50VE/MUZ-LN50VE

148000 ден
Ладење капацитет: 6000 W
Греење капацитет: 8200 W
Енер. класа A++/А++
SEER/SCOP: 8.5/4.6