следете нè

Mitsubishi MSZ-AP71/MUZ-AP71

115,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
Номинален капацитет: 7.1kw
SEER: 7.2kw/a
Енергетска класа: A++
Максимална потрошувачка: 2.01kw
Работен капацитет: 2 – 8.7kw
Максимална јачина на дување: 18.6 m3/h
Загарантиран работен опсег: -10 до +46 ˚C

ГРЕЕЊЕ
Номинален капацитет: 8.1kw
SCOP: 4.4kw/a
Енергетска класа: A+
Максимална потрошувачка: 2.12kw
Работен капацитет: 2.2 – 10.3kw
Максимална јачина на дување: 18.7 m3/h
Загарантиран работен опсег: -15 до +24 ˚C
Маса на внатрешна единица: 17 kg
Маса на надворешна единица: 55 kg
Димензии на внатрешна единица: 325 x 1100 x 257 mm
Димензии на надворешна единица: 800 x 840 x 330 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА