следете нè

Mitsubishi MSZ-AP50/MUZ-AP50

85,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
Номинален капацитет: 5.5kw
SEER: 7.4kw/a
Енергетска класа: A++
Максимална потрошувачка: 1.55kw
Работен капацитет: 1.4 – 5.4kw
Максимална јачина на дување: 12.6 m3/h
Загарантиран работен опсег: -10 до +46 ˚C

ГРЕЕЊЕ
Номинален капацитет: 5.8kw
SCOP: 4.7kw/a
Енергетска класа: A++
Максимална потрошувачка: 1.6kw
Работен капацитет: 1.4 – 7.3kw
Максимална јачина на дување: 14 m3/h
Загарантиран работен опсег: -15 до +24 ˚C
Маса на внатрешна единица: 10.5 kg
Маса на надворешна единица: 40 kg
Димензии на внатрешна единица: 299 x 798 x 219 mm
Димензии на надворешна единица: 714 x 800 x 285 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА