следете нè

Mitsubishi MSZ-AP35/MUZ-AP35

60,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
Номинален капацитет: 3.5kw
SEER: 8.6kw/a
Енергетска класа: A+++
Максимална потрошувачка: 0.99kw
Работен капацитет: 1.1 – 3.8kw
Максимална јачина на дување: 11.4 m3/h
Загарантиран работен опсег: -10 до +46 ˚C

ГРЕЕЊЕ
Номинален капацитет: 4.0kw
SCOP: 4.7kw/a
Енергетска класа: A++
Максимална потрошувачка: 1.03kw
Работен капацитет: 1.3 – 4.6kw
Максимална јачина на дување: 12.9 m3/h
Загарантиран работен опсег: -15 до +24 ˚C
Маса на внатрешна единица: 10.5 kg
Маса на надворешна единица: 31 kg
Димензии на внатрешна единица: 299 x 798 x 229 mm
Димензии на надворешна единица: 550 x 800 x 285 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА