Се прикажуваат 13–14 од 14 резултати

Прикажи 9 24 36

MITSUBISHI MSZ-LN50VE/MUZ-LN50VE

148000 ден
Ладење капацитет: 6000 W
Греење капацитет: 8200 W
Енер. класа A++/А++
SEER/SCOP: 8.5/4.6

Mitsubishi MFZ-KT50/SUZ-M50

150000 ден
Ладење капацитет: 5000 W
Греење капацитет: 6000 W
Енер. класа A++/А+
SEER/SCOP: 6.8/4.2