следете нè

VIVAX ACP-24FS70AERI

88,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7770.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8650.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7030/7030 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2175 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1895 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:806.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:58.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:31.10 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:51.20 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:70 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:845 X 702 X 363 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА