следете нè

Mitsubishi MFZ-KT35/SUZ-M35

88,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
Номинален капацитет: 3.5kw
SEER: 6.6kw/a
Енергетска класа: A++
Максимална потрошувачка: 1.06kw
Загарантиран работен опсег: -10 до +46 ˚C

ГРЕЕЊЕ

Енергетска класа: A+
Номинален капацитет: 4.3kw
SCOP: 4.4kw/a
Максимална потрошувачка: 1.26kw
Загарантиран работен опсег: -15 до +24 ˚C
Маса на надворешна единица: 35 kg
Димензии на внатрешна единица: 600 x 750 x 215 mm
Димензии на надворешна единица: 550 x 800 x 285 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА