Се прикажуваат сите 12 резултати

Прикажи 9 24 36

HAIER FLEXIS CARBON BLACK AS35S2SF1FA

50000 ден
Ладење капацитет: 4000 W
Греење капацитет: 5200 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 4.1/4.3

HAIER FLEXIS CARBON BLACK AS50S2SF1FA

69000 ден
Ладење капацитет: 5200 W
Греење капацитет: 6000 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 7.0/6.9

Haier Flexis White

39500 ден
Ладење капацитет: 2600 W
Греење капацитет: 3200 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 3.2/4.2

HAIER TIDE Plus Series AS35TAMHRA-C

32000 ден
Ладење капацитет: 3200 W
Греење капацитет: 3400 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 3.6/4.2

HAIER TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL

30000 ден
Ладење капацитет: 4000 W
Греење капацитет: 4600 W
Енер. класа A++/A+

HAIER TUNDRA Plus AS35TADHRA-THC

37000 ден
Ладење капацитет: 3600 W
Греење капацитет: 3700 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 4.0/4.6

HAIER TUNDRA Plus AS50TDDHRA-THC

53000 ден
Ладење капацитет: 5000 W
Греење капацитет: 5200 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 5.8/6.0

HAIER TUNDRA Plus AS68TEDHRA-THC

70000 ден
Ладење капацитет: 7000 W
Греење капацитет: 8100 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 8.5/10.0

HAIER TIDE Plus Series AS25TAMHRA-C

31000 ден
Ладење капацитет: 2600 W
Греење капацитет: 2800 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 3.0/3.2

HAIER TUNDRA GREEN AS25TADHRA-CL

28000 ден
Ладење капацитет: 3400 W
Греење капацитет: 3800 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 3.0/3.2

HAIER TUNDRA Plus AS25TAEHRA-THC

35000 ден
Ладење капацитет: 2600 W
Греење капацитет: 2800 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 3.4/3.8

HAIER Console 12 AF352S2SD1FA

62000 ден
Ладење капацитет: 4000 W
Греење капацитет: 3700 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 4.0/4.6