Се прикажуваат 1–12 од 37 резултати

Прикажи 9 24 36

Toshiba Shorai Edge RAS-B13J2KVSG-E

61000 ден
ЛАДЕЊЕ МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+++
ГРЕЕЊЕ
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4500.00 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:920 W ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+++

Toshiba Shorai Edge RAS-B13J2KVSG-E

66000 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 3,5 (1,00 ÷ 4,10) kw
ГРЕЕЊЕ
Капацитет: 4,2 (1,00 ÷ 5,30) kw

TOSHIBA HAORI RAS-B10N4KVRG-E

69000 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 2,5 (0,89 ÷ 3,20)kw ГРЕЕЊЕ Капацитет: 3,2 (0,90 ÷ 4,70)kw

TOSHIBA HAORI RAS-B13N4KVRG-E

79000 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 3,5 (1,00 ÷ 4,10)kw ГРЕЕЊЕ Капацитет: 4,2 (1,00 ÷ 5,30)kw

Toshiba Seiya RAS-B13E2KVG-Е

50000 ден
ЛАДЕЊЕ
Капацитет: 3,3 (1,00 ÷ 3,60)kw
ГРЕЕЊЕ
Капацитет:3,6 (0,97 ÷ 4,50)kw

TOSHIBA HAORI RAS-B16N4KVRG-E

89000 ден
ЛАДЕЊЕ Капацитет: 4,6 (1,20 ÷ 5,30)kw ГРЕЕЊЕ Капацитет: 5,5 (1,10 ÷ 6,30)kw

Toshiba Seiya RAS-18JEKVG-Е

77000 ден
ЛАДЕЊЕ
Капацитет:5,0 (1,45 ÷ 5,50)kw
ГРЕЕЊЕ
Капацитет:  5,4 (1,35 ÷ 6,00)kw

TOSHIBA SEIYA RAS-18J2KVG-E

67000 ден
ЛАДЕЊЕ
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5500.00 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1550 W
ГРЕЕЊЕ
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1600 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6000.00 W

TOSHIBA SEIYA RAS-24J2KVG-E INVERTER 7kw

79000 ден
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++/A+ (6.1/4.0)
DC Hybrid Inverter технологија
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8100.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:6500/7000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2250 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1074.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:38.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 80 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, филтер за бактерии
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 320 X 250 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

Toshiba Seiya RAS-24JEKVG-Е

91000 ден
ЛАДЕЊЕ
Капацитет: 6,5 (1,70 ÷ 7,20) kw
ГРЕЕЊЕ
Капацитет: 7,0 (1,50 ÷ 8,10) kw

Toshiba Seiya RAS-B10E2KVG-Е

49000 ден
ЛАДЕЊЕ
Капацитет: 2,5 (0,80 ÷ 3,00)
ГРЕЕЊЕ
Капацитет: 3,2 (0,95 ÷ 3,90)

Toshiba Seiya RAS-B16E2KVG-Е

65000 ден
ЛАДЕЊЕ
Капацитет: 4,2 (1,40 ÷ 4,70)kw
ГРЕЕЊЕ
Капацитет:  5,0 (1,30 ÷ 6,00)kw