следете нè

VIVAX ACP-48FS140AERI Inverter

150,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:15459.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:18487.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:14067/16119 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:4950 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:5200 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:2413.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:66.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:58.40 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:106.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:150 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:1.333 X 952 X 415 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА