следете нè

Mitsubishi MSZ-HR35 Inverter 3.5kw

43,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
Номинален капацитет: 3.4 kw
SEER: 6.2kw/a
Енергетска класа: A++
Максимална потрошувачка: 1.21kw
Работен капацитет: 0.9 – 3.4kw
Максимална јачина на дување: 11.7 m3/min
Загарантиран работен опсег: -10 до +46 ˚C

ГРЕЕЊЕ
Номинален капацитет: 3.6kw
SCOP: 4.3kw/a
Енергетска класа: A+
Максимална потрошувачка: 0.975kw
Работен капацитет: 0.9 – 3.7kw
Максимална јачина на дување: 10.5 m3/min
Загарантиран работен опсег: -10 до +24 ˚C
Маса на внатрешна единица: 8.5 kg
Маса на надворешна единица: 23 kg
Димензии на внатрешна единица: 280 x 838 x 228 mm
Димензии на надворешна единица: 538 x 699 x 249 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА