Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 24 36

Favorit 12000 BTU WiFi

24000 ден
Ладење Капацитет: 3520 W
Греење Капацитет: 3810 W
SEER/SCOP 6.6/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit 12000 BTU

23000 ден
Ладење Капацитет: 3520 W
Греење Капацитет: 3810 W
SEER/SCOP 6.6/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit 12K Super Inverter Nordic

30000 ден
Ладење Капацитет: 3520 W
Греење Капацитет: 3810 W
SEER/SCOP 6.6/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit 18000 BTU

35000 ден
Ладење Капацитет: 5280 W
Греење Капацитет: 5520 W
SEER/SCOP 6.5/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit 18000 BTU WiFi

36000 ден
Ладење Капацитет: 5280 W
Греење Капацитет: 5520 W
SEER/SCOP 6.5/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit 24000 BTU WiFi

40000 ден
Ладење Капацитет: 6740 W
Греење Капацитет: 7040 W
SEER/SCOP 6.5/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit 24000 BTU

40000 ден
Ладење Капацитет: 6740 W
Греење Капацитет: 7040 W
SEER/SCOP 6.1/4.0
Енер. класа А++/A+