Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

MDV MSAGBU-12HRFNX AG Serie

25000 ден
Ладење капацитет: 3500 W
Греење капацитет: 3800 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 7.0/4.2

MDV MSEPBU-12HRFN8 AE Pro

32000 ден
Ладење капацитет: 3500 W Греење капацитет: 3950 W Енер. класа A+++/A+++ SEER/SCOP: 8.5/4.6

MDV MSAGCU-18HRFN8 AG Serie

43000 ден
Ладење капацитет: 5270 W
Греење капацитет: 5650 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 7.0/4.0

MDV MSEPCU-18HRFN8 AE Pro

52000 ден
Ладење капацитет: 5270 W
Греење капацитет: 5560 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 8.5/4.3

MDV MSAGDU-24HRFN8 AG Serie

58000 ден
Ладење капацитет: 7000 W
Греење капацитет: 7320 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 6.4/4.0