Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

MDV MSOPBU-12HRFN8 OP King

48000 ден
Ладење капацитет: 3500 W
Греење капацитет: 4200 W
Енер. класа A+++/A+++
SEER/SCOP: 9.0/5.3

MDV MSEPCU-18HRFN8 AE Pro

50000 ден
Ладење капацитет: 5270 W
Греење капацитет: 5560 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 8.5/4.3

MDV MSEPBU-12HRFN8 AE Pro

32000 ден
Ладење капацитет: 3500 W
Греење капацитет: 3950 W
Енер. класа A+++/A++
SEER/SCOP: 8.5/4.6

MDV MSAGBU-12HRFNX AG Serie

23000 ден
Ладење капацитет: 3500 W
Греење капацитет: 3800 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 7.0/4.2

MDV MSAGCU-18HRFN8 AG Serie

39000 ден
Ладење капацитет: 5270 W
Греење капацитет: 5650 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 7.0/4.0

MDV MSAGDU-24HRFN8 AG Serie

58000 ден
Ладење капацитет: 7000 W
Греење капацитет: 7320 W
Енер. класа A++/A+
SEER/SCOP: 6.4/4.0