Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 24 36

Tesla TT34EX21-1232IA

20000 ден
Ладење капацитет: 3770 W
Греење капацитет: 3810 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Tesla TT34EX81-1232IAW

22000 ден
Ладење капацитет: 3770 W
Греење капацитет: 3810 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Tesla TT34TP21-1232IAWT

27000 ден
Ладење капацитет: 3770 W
Греење капацитет: 3810 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Tesla TT51EX21-18312IA

33000 ден
Ладење капацитет: 5900 W
Греење капацитет: 6070 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Tesla TT51TP21-1832IAWT

34000 ден
Ладење капацитет: 5900 W Греење капацитет: 6080 W Енер. класа A++/A++ SEER/SCOP: 6.1/4.0

Tesla TT51EX81-1832IAW

44000 ден
Ладење капацитет: 5900 W
Греење капацитет: 6070 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0

Tesla TT68EX81-2432IAW

58000 ден
Ладење капацитет: 7800 W
Греење капацитет: 7900 W
Енер. класа A++/A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0