Се прикажуваат сите 8 резултати

Прикажи 9 24 36

Favorit Самостоечки 48000 BTU

ЛАДЕЊЕ Капацитет: 48000;14000 (BTU/H;W) ГРЕЕЊЕ Капацитет: 51500;15000 (BTU/H;W)

Favorit 12000 BTU

23000 ден
Ладење Капацитет: 3520 W
Греење Капацитет: 3810 W
SEER/SCOP 6.6/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit 12000 BTU WiFi

24000 ден
Ладење Капацитет: 3520 W
Греење Капацитет: 3810 W
SEER/SCOP 6.6/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit 12K Super Inverter Nordic

30000 ден
Ладење Капацитет: 3520 W
Греење Капацитет: 3810 W
SEER/SCOP 6.6/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit 18000 BTU

35000 ден
Ладење Капацитет: 5280 W
Греење Капацитет: 5520 W
SEER/SCOP 6.5/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit 18000 BTU WiFi

36000 ден
Ладење Капацитет: 5280 W
Греење Капацитет: 5520 W
SEER/SCOP 6.5/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit 24000 BTU

40000 ден
Ладење Капацитет: 6740 W
Греење Капацитет: 7040 W
SEER/SCOP 6.1/4.0
Енер. класа А++/A+

Favorit 24000 BTU WiFi

40000 ден
Ладење Капацитет: 6740 W
Греење Капацитет: 7040 W
SEER/SCOP 6.5/4.0
Енер. класа А++/A+