следете нè

MDV MSAGBU-12HRFNX INVERTER 3.5kw AG Serie

MDV MSAGBU-12HRFNX INVERTER 3.5kw AG Serie

28,000.00ден

Карактеристики ладење:
Номинален капацитет (kW): 3.5
Максимална потрошувачка(kW/h): 1.09
‼Работен опсег(C°): -20~50
SEER: 7.0
Енергетска класа: A++
Карактеристики греење:
✅Греач на надворешна единица
Номинален капацитет(kW): 3,8
Максимална потрошувачка(kW/h): 1,02
SCOP: 4.2
Енергетска класа: A+
Референтна температура Работен опсег(C°): -7
‼Работен опсег(C°): -20~50
Работен капацитет(kW) :1.07 – 4.38
Комперсор
Тип: ROTARY
Бренд: GMCC
Внатрешна единица
Проток на воздух (m3/h): 530/400/350
Ниво на бучавост (dB): 37/32/22/21
Тежина (kg): 8.7
Димензија (mm): 835x208x295
Надворешна единица Димензија (mm): 720x270x495
Тежина (kg): 23,7
Цевки (mm): 6,35/9,52
Фреон: R32

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА

НОВИОТ MDV

ПОБАРАЈ
ПОНУДА