следете нè

VIVAX ACP-55CC160AERI R32

200,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:16710.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:19340.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:15800/18200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:5951 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:6036 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1970.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:5.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:53.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:29.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:111.30 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:180 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:1.333 X 952 X 415 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА