следете нè

VIVAX ACP-48CC140AERI R32

185,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:14580.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:16770.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:14000/16100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:5130 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:5050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1715.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:4.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:52.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:29.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:106.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:160 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:1.333 X 952 X 415 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА