следете нè

VIVAX ACP-36CC105AERI R32 10kw

145,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:12020.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:13190.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:10550/11140 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:3750 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2960 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1775.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:3.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:52.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:27.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:66.80 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:115 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:946 X 810 X 410 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА