следете нè

VIVAX ACP-24CH70AERI R32 INVERTER 7kw

66,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8440.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9440.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7330/7610 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2402 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2177 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1050.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.90 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:48.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:75 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:845 X 700 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА