следете нè

VIVAX ACP-24CC70AERI R32

95,000.00ден

КАПАЦИТЕТ ЗА ЛАДЕЊЕ [W]: 7030 (1200-8210)
КАПАЦИТЕТ ЗА ГРЕЕЊЕ [W]: 7030 (1200-8650)
ЕКОЛОШКИ ПЛИН : R410
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ЛАДЕЊЕ / ГРЕЕЊЕ): A ++ / A +
ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ (EER / COP): 6.10 / 4.00
ВЛЕЗНА МОЌ ЗА ЛАДЕЊЕ [W]: 2170 (400-3155)
ВЛЕЗ НА МОЌ НА ГРЕЕЊЕ[W]: 1900 (400-3090)
ПРОТОК НА ВОЗДУХ 1450 М3 НА ЧАС
НИВО НА БУЧАВОСТ НА ВНАТРЕШНАТА ЕДИНИЦА 46 ДБ
НИВО НА БУЧАВОСТ НА НАДВОРЕШНАТА ЕДИНИЦА 60,5 ДБ
ФУНКЦИОНАЛНОСТ: AUTO SWING, MEMORY FUNCTION (AUTO RESTART), САМО-ДИЈАГНОЗА, 24 Ч .ТАЈМЕР, LED ЕКРАН, ФИЛТЕРЗА ПРАШИНА , ФИЛТЕР СО АКТИВЕН ЈАГЛЕН ,ГРЕЈАЧ НА КОМПРЕСОР И ГРЕЈАЧ НА КОНДЕНЗАТОР, ФУНКЦИИ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА
ДИЈАМЕТАР НА ЦЕВКАТА НА ТЕКОВНАТА ФАЗА: 3/8”
ДИЈАМЕТАР НА ЦЕВКАТА НА ГАСНАТА ФАЗА: 5/8”
НАПОЈУВАЊЕ: 220-240V ~ / 1 / 50HZ
МАКСИМАЛНА ДОЛЖИНА НА ЦЕВКАТА : 50M
МАКСИМАЛНА РАЗЛИКА ВО ВИСИНА : 25M
ДОЛЖИНА НА ПРЕДНАТА ЦЕВКА : 5M
ИСПОРАКА НА ГАС: 40 g/m
РАСТОЈАНИЕ НА НОСАЧИТЕ 540 ММ
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА (НАДВОРЕШНА ТЕМПЕРАТУРА) -15 ° C- +50 ° C
ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНАТА ЕДИНИЦА [ММ]: 840X840X245
ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА [ММ]: 845X363X702
ТЕЖИНА ВА ВНАТРЕШНАТА ЕДИНИЦА 24,0 (UJ), 5,0 KG (P)
ТЕЖИНА НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 49 КГ

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА