следете нè

VIVAX ACP-18CH50AEX

25,000.00ден

 • Енергетска класа : A
 • Kапацитет на ладење: 5,28 kW
 • Kапацитет на греење: 5,57  kW
 • Просечна моќност: Ладење: 5275 W
 • Просечна моќност: Греење: 5568 W
 • Влезна моќност ладење: 1643 W
 • Влезна моќност греење: 2200 W
 • Проток на воздух: 820 m³/h
 • Ниво на бучава: 43 dB (A)
 • Работна температура: од -7 до 30 °C
 • Маса внатрешна единица: 10.2 kg
 • Маса надворешна единица: 35.8 kg
 • Препорачана површина: 60 m²
 • Фреон: Еколошки фреон R410a
 • Филтри: Cold catalyst филтер, Active carbon филтер
 • Димензии надворешна единица: 770 x 555 x 300 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА