следете нè

VIVAX ACP-18CH50AEMI R32 INVERTER 5.5kw

44,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6130.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6740.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1539 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1480 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:840.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:34.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Био филтер, филтер за прашина.
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА