следете нè

VIVAX ACP-18CC50AERI R32 INVERTER 5.5kw

71,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6150.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7030.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1640 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1500 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1036.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:21.40 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:35.60 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА