следете нè

VIVAX ACP-12CH35AEVIs R32 GOLD

33,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4300 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4380 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1034 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1030 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:558.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:37.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина,Bio филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:765 X 555 X 303 mm

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА