следете нè

VIVAX ACP-12CC35AERI

59,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4400.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5130.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/4100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:960 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:995 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:650.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:16.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:34.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА