следете нè

VIVAX ACP-09CH25AEYI R32 INVERTER 2.5kw

53,000.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (9.2/5.3)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4158.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2640/4103 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:483 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:834 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:565.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:36.40 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:30 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Bio филтер, jонизатор, филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА