следете нè

Vivax ACP-12CH35REWI R32 - Inverter 3.5kw

44,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
Енергетска класа (SEER): A+++ (8.5)
Максимален капацитет: 4443 W
Просечна моќност: 3500 W
Влезна моќност :875 W

ГРЕЕЊЕ
Енергетска класа (SCOP):A++ (4.6)
Максимален капацитет :5199 W
Просечна моќност: 4200 W
Влезна моќност: 1100 W

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Проток на воздух: 650.00 m3
Капацитет на одвлажнување: 1.60 l/h
Ниво на бучава: 38.00 dB
Работна температура:  -15 ℃ до 43 ℃
Маса на внатрешна единица: 10.00 kg
Маса на надворешна единица: 31.50 kg
Работна површина: до 40 м2
Фреон: R32
Филтри :Nano Aqua јонизатор,филтер за прашина и био филтер
Димензии на надворешна единица: 800 x 553 x 275 mm
ДОПОЛНИТЕЛНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Тајмер
Автоматски режим
Откривање и прикажување грешки
Функција за самочистење
ECO
✅Грејач на компресор
✅Грејач на кондензатор
Дигитален екран

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА