следете нè

Vivax ACP-12CH35AEEI+ R32 Inverter 3.5kw

43,000.00ден

ЛАДЕЊЕ
Енергетска класа (SEER): A++ (8.1)
Максимален капацитет: 4748 W
Просечна моќност: 3517 W
Влезна моќност :977 W

ГРЕЕЊЕ
Енергетска класа (SCOP):A++ (4.6)
Максимален капацитет :6499 W
Просечна моќност: 3517 W
Влезна моќност: 1095 W

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Проток на воздух: 611 m3
Капацитет на одвлажнување: 1.20 l/h
Ниво на бучава: 42.00 dB
Работна температура:  -25 ℃ до 43 ℃
Маса на внатрешна единица: 8.50 kg
Маса на надворешна единица: 34.70 kg
Работна површина: до 40 м2
Фреон: R32
Филтри : Јонизатор,филтер за прашина и био филтер
Димензии на надворешна единица: 800 x 554 x 333 mm
ДОПОЛНИТЕЛНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Тајмер
Автоматски режим
Откривање и прикажување грешки
Функција за самочистење
ECO
✅Грејач на компресор
✅Грејач на кондензатор
Дигитален екран

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА