следете нè

TOSHIBA SUPER DAISEIKAI 9 RAS-16PKVPG-Е INVERTER 4kw

101,500.00ден

A+++ највисока енергетска класа при греење/ладење
Најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија
3D Air Flow, On-demand defrosting, плазмајонизирачки филтер
Неделен и дневентајмер, Colored LED (син/црвен) дисплеј
Нов систем на дување и тивка работа (помалку од 20dB)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5100.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:4500/5500 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1080 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1370 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:744.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h

НИВО НА БУЧАВА:22.00 dB

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:38.00 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2

ФРЕОН:R32

ФИЛТРИ:Plasma Air Purifier филтер

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 293 X 270 mm

ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА