следете нè

TOSHIBA SUPER DAISEIKAI 9 RAS-13PKVPG-Е INVERTER 3.5kw

83,000.00ден

A+++ највисока енергетска класа при греење/ладење
Најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија
3D Air Flow, On-demand defrosting, плазмајонизирачки филтер
Неделен и дневентајмер, Colored LED (син/црвен) дисплеј
Нов систем на дување и тивка работа (помалку од 20dB)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6300.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:750 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:800 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:726.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h

НИВО НА БУЧАВА:20.00 dB

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:38.00 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 45 м2

ФРЕОН:R32

ФИЛТРИ:Plasma Air Purifier филтер

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 293 X 270 mm

ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА