следете нè

TOSHIBA SHORAI RAS-B22J2KVSG-E INVERTER 6kw

90,000.00ден

A+++ / А+++ висока енергетска класа при ладење / греење
Најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија
ECO mode, Quite mode, Hi Power, 3D Air Flow

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:7200.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8100.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:6100/7000 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2250 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2100 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1074.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.50 l/h

НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:38.00 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 75 м2

ФРЕОН:R32

ФИЛТРИ:Филтер за прашина, филтер за бактерии

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 320 X 250 mm

ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА