следете нè

TOSHIBA SHORAI RAS-B16J2KVSG-E INVERTER 4kw

70,000.00ден

A+++ / А+++ висока енергетска класа при ладење / греење

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4700.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6000.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:4600/5500 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1400 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1400 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h

НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2

ФРЕОН:R32

ФИЛТРИ:Филтер за прашина, филтер за бактерии

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 293 X 230 mm

ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА