следете нè

Toshiba Shorai RAS-B10J2KVSG-E INVERTER 3.5kw

59,000.00ден

A+++ / А+++ висока енергетска класа при ладење / греење

DC HYBRID INVERTER ТЕХНОЛОГИЈА

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3900.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/3200 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:770 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:860 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:540.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h

НИВО НА БУЧАВА:39.00 dB

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.00 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 30 м2

ФРЕОН:R32

ФИЛТРИ:Филтер за прашина, филтер за бактерии

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:798 X 293 X 230 mm

ГАРАНЦИЈА:3 години

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА