следете нè

Toshiba SEIYA RAS-B22N3KV2-E1 INVERTER 6kw

70,000.00ден

• Моќност 6,0 kw ладење и 7,0 kw греење
• A++ / А+ висока енергетска класа при ладење / греење
• голем избор на капацитети
• најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија
• опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со можност за неделен тајмер со 4 дневни поставувања, „Hi-Power“, „8ºC (заштита од замрзнување)“ финкции (со доплата)
• 7во1 IAQ антибактериски филтрирачки систем, функција на самочистење
• опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46 степени
• опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24 степени

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

ПРОДАЖБА И МОНТАЖА

ДОСТАВА